ČLÁNKY

Citáty - cesta ke svalům Třeba vám pomůžou k lepším výsledkům a inspirují vás do dalšího cvičení... Veslovací trenažér Cvičením na veslovacím trenažéru procvičíte všechny svalové skupiny a spálíte tukovou vrstvu... Proč rotoped a ergometr? Trénink s rotopedem optimálně posiluje srdce a zvyšuje vitální kapacitu plic...

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1.ÚVODNÍ USTANOVENÍ

1.1.    Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR”) je BDF LINE shop s.r.o. se sídlem Chaloupky 15, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, IČO 29379831 (dále jen „správce“).

1.2.  Kontaktní údaje správce jsou:

adresa: Chaloupky 15, 768 61 Bystřice pod Hostýnem
email: info@fitnessline.cz
telefon: +420 776 790 375

1.3.    Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

1.4.     Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

2.    ZDROJE A KATEGORIE ZPRACOVÁVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

2.1.    Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2.2.  Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

  1.  

3.    ZÁKONNÝ DŮVOD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

3.1.    Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

•  plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

•  oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR.

3.2.    Účelem zpracování osobních údajů je

•  vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

•  zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3.3.    Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

4.    DOBA UCHOVÁVÁNÍ ÚDAJŮ

4.1.    Správce uchovává osobní údaje

•  po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu),

•  po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

4.2.    Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

  1.  

5.    PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ (SUBDODAVATELÉ SPRÁVCE)

5.1.    Příjemci osobních údajů jsou osoby

•  podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,

•  zajišťující služby provozování e-shopu (Eshop-rychle, provozovatelem je společnost Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/7, 370 01 České Budějovice) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

•  zajišťující marketingové služby.

5.2.    Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

  1.  

6.    ZÁSADY POUŽÍVÁNÍ COOKIES

6.1.     Správce používá na svých webových stránkách tzv. cookies soubory. Jedná se o malé textové soubory, které se při návštěvě webových stránek uloží do Vašeho koncového zařízení (počítače, notebooku, tabletu apod.), přičemž jej nijak nepoškodí. V cookies souborech se ukládají informace spojené s Vaším koncovým zařízením, které bylo použito pro zobrazení webových stránek.

6.2.    Ačkoliv cookies soubory neumožňují identifikaci konkrétního uživatele koncového zařízení, mohou být za určitých podmínek považovány za osobní údaj ve smyslu GDPR. Z tohoto důvodu uplatňuje správce na nakládání s těmito soubory stejná pravidla, jako pro nakládání s osobními údaji.

6.3.    Správce používá cookies soubory za účelem:

•  optimalizace a zajištění funkčnosti webových stránek,

•  měření návštěvnosti a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách.

6.4.    S ohledem na uvedené účely spočívá právní důvod zpracování těchto osobních údajů v oprávněných zájmech správce dle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR. Jedná se proto o zpracování osobních údajů, které není vázané na Váš souhlas jakožto subjektu údajů.

6.5.    Ukládání cookies souborů do Vašeho koncového zařízení můžete obecně, s platností pro všechny správcem používané cookies soubory, zamezit:

•  změnou nastavení Vašeho prohlížeče,

•  vznesením námitky dle čl. 21 GDPR a jejím zasláním na emailovou adresu správce.

6.6.    Zamezení ukládání cookies souborů do Vašeho koncového zařízení může vést k tomu, že nebudete moci využívat některé funkce webové stránky v plném rozsahu.

6.7.    Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

6.8.    K optimalizaci webových stránek používá správce analytický nástroj Google Analytics, vyvinutý a provozovaný společností Google Inc., se sídlem Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“).

6.9.    Google Analytics analyzuje chování uživatelů webových stránek, a to prostřednictvím pseudonymizovaných profilů, které vytváří na základě cookies souborů, jež shromažďují následující údaje: typ/verze prohlížeče, použitý operační systém, předchozí navštívená stránka, IP adresa. Další informace o ochraně osobních údajů v souvislosti s nástrojem Google Analytics můžete nalézt zde.

 

7.    VAŠE PRÁVA

7.1.    Za podmínek stanovených v GDPR máte

•  právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

•  právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

•  právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

•  právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,

•  právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,

•  právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. 1 těchto podmínek.

7.2.    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

 

8.    PODMÍNKY ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

8.1.    Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

8.2.    Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

8.3.    Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

9.    ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

9.1.    Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

9.2.     S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

9.3.    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 20. 10. 2018.